Wednesday, May 30, 2007

Kooliaasta lõpp

1. Kõige toredam oli, kui me käisime botaanikaaias, ekskursoonidel, kunstimuuseumis, istutasime igaüks loodusesesse ühe kuuse, istutasime oma kooli õuele ühe kuuse jne.

2. Mulle meeldis muusikaõpetuses kontrolltöid teha.

3.Ma arvan, et peab matemaatikat rohkem õppima, sest mõnede jaoks on matemaatika raskem aine kui mõni muu aine. Ma natuke oskan.

4.Mulle meeldis kunsti- ja tööõpetus. Me tegime salvrätikutest roose ja kaunistusi. Meil käis külas Lembe Ruben, kes rääkis graafikakunstist. Rääkisime ürgaja kunstist, mesopotaamia kunstist, egiptuse kunstist, hiina kunstist, keskaja rüütlitest ja Püha Jürist.

5.Ma arvan, et kõikidel meeldis siin koolis õppida ja et teistel tulevad tunnistusele head hinded.

Wednesday, May 23, 2007

http://public.fotki.com/cherrygirl65/


Sunday, May 13, 2007

Auto või jalgratas.

Meie Rellega kirjutame. Kuidas sarnaneb auto, jalgratast? Autosid on eri värvi. Mõned autod on seest pehmed, mõned kõvad. Mõnedel autodel on madalad toolid, mõned kõrged. Mõnedel autodel on suurem bensiinipaak, mõnedel väiksem . Jalgrattaid on eri värvi. Mõned jalgrattad on kiiremad, mõned aeglased (see sõltub, kui kiiresti saa väntad). Auto sees on viis istet, jalgrattal on üks iste. Autosse saab panna rohkem asju, jalgratta peale saab ka panna asju ainult kotis. Autos ei ole, siis palav, kui auto aken on lahti, kui sõidad jalgrattaga, siis tuleb sul tuul näkku. Auto sees on turvavööd, jalgratta juhil on kiiver, turvavööde asemel. Autol on rattad ja jalgrattal on ka rattad.

Wednesday, May 09, 2007