Friday, September 29, 2006

Tere! Täna me peame rääkima kiusamisest. Koolis kiusatakse rohkem tüdrukuid. Mõnedele see meeldib, mõnedele mitte. Vahest kiusab Silvia Anterot vahepeal teistpidi. Mulle ei meeldi , et keeegi kiusab kedagi. Tänaseks kõik. Tsau!

Thursday, September 28, 2006

Tere! Täna tuleb rääkida kehalisest kasvastusest. Meil on jälle uus õpetaja Sirli Laimets. Me peame kogu aeg kaks ringi ümber koolimaja jooksma ja pärast olen ma väsinud. Ta on tore õpetaja ja me teeme normaalseid harjutusi. Meil tuleb murdmaajooksu võistlused ja ma ei taha sinna minna . Viis poissi ja viis tüdrukut. Aga tegeligult kehaline kasvatus on põnev tund.

Tere! Täna tuleb rääkida kehalisest kasvastusest. Meil on jälle uus õpetaja Sirli Laimets. Me peame kogu aeg kaks ringi ümber koolimaja jooksma ja pärast olen ma väsinud. Ta on tore õpetaja ja me teeme normaalseid harjutusi. Meil tuleb murdmaajooksu võistlused ja ma ei taha sinna minna . Viis poissi ja viis tüdrukut. Aga tegeligult kehaline kasvatus on põnev tund.

Wednesday, September 27, 2006

Me peame täna rääkima kunsti - ja tööõpetusest. Meil on teemad Mesopotaania kunst, Ürgaja kunst ja Egiptuse kunst. Me joonistasime oma egiptuse pere rasvakriitidega. Päris raske oli. Ma sain selle eest nelja. Kunsti ja tööõpetuse tunnid mulle meeldivad. Tsauki!

Tulevikukool
Tere!Ma kirjutan missugune kool näeb tulevikus.Kümme aasta eest.
Kool on ümmargune üleni valge ja mustade täpidega.Kuus korrust,kaksteist klassiruumija kaks wc. Koolimajapeaks jooksma,hüppama ja lendama.Koolis oleks liftid,söökla on täpiline ja söökla tädion kloun.Õpetajad on preikijadja õpilased on kriipsujukud.
Koolis on tunniplaanis kunst,puhkamine,korda tegemine,nalja anektooni rääkimine,lugemine ja kleepsude vahetamine.
Vahetunnid on 20-30 minutit ja tunnid on 21 minuti.
Ma tahaks selles koolis käia.

Tuesday, September 26, 2006

Mina käin ringites ehk mudilaskooris,arvutiringis,aeroobikas,kunstiringis,prantsusekeeles.Mu arvates hakkab ringites põnev ma ei jõua ära oodata.

Monday, September 25, 2006

Täna oli söögiks kalasupp ja magustoit. Mulle meeldivad peaegu kõik söögid sööklas. Mulle ei meeldi kalasupp. Ma vahepeal viskan kalasupi ära, vahepeal söön ära. Mul võib hakata paha. Ma arvan , et meie õpetajale see maitses. Kui teile maitses, siis vabandust, et ma nii rääkisin.

Sunday, September 24, 2006

Kristjan Varnik.
Meil käis neljapäeval külas Kristjan Varnik. Ta elab Bostonis. Ta on inglane ja oskab natuke eesti keelt. Nüüd räägin natuke temast. Ta on kahekümnekaheksa aastane, ta lemmikloom on paks kass, ta armastab meie kooli , lemmiksöök on pizza , talle meeldib matemaatika ning tema lemmik filmitäht on Tom Cruise ja Kristjanil on üks vend ja üks õde. Venna nimi on Karl ja õe nime ma ei mäleta, Karin vist. Käisime ekskursioonil kus olid maketid. Maketid olid ilusti tehtud, huvitav oli ka. Kristjan Varnik pildistas -ma arvan , et ta sai ka natuke aru kui me lahkusime. Kristjan Varnik jäi sinna.


Wednesday, September 20, 2006

Jänku Joosep
Elas kord jänes kelle nimi on Joosep. Jänku Joosep läks kooli aga ta oli pigis , sest ta unustas harjutuse tegemata, ta läks pingi peale istuma ja tegi harjutuse kiiresti ära ja läks kooli. Jänku Joosep kahe silma vahele, et õpetajat ei tulnud Jänku Joosepil oli jänes püksis, et ta sa harjutuse 3. Siis tegi õpetaja ukse lahti mingi linnu kostüümis õpetaja tuli. Jänku Joosepil oli nagu haneselga vesi. Jänku Joosep vesi ahjus, et ta saab 3 aga tegelt sai 4. Nüüd mõistis jänku Joosep , et oli kostüümi pidu. Jänku Joosep läks koju, tõi tordikostüümi, pani selga ja läks kostüümi peole.Jänku Joosepil oli hea meel.

Monday, September 04, 2006

Ma käisin suvel Taevaskoja noortelaagris.Ma käisin seal kanuumatkal, ronimisseinal, jalgrattamatkal, bussimatkal, jalgsimatkal, tõukerattamatkal.mängisime aarete otsimist meil oli jalgpallishow ma olin seal fänn ja oli veel teisi mänge ja võistlusi need olid ka põnevad.Ujusime ühes rannas hästi külm oli. Söök oli seal ka hea. Kodus on ka põnev olla ja sõbrannaga õues mängida.Suvi oli väga tore ja ma jään juba järgmist ootama.

Tere kool